Geachte Mevrouw, Mijnheer,

Hogeschool Gent, Universiteit Gent en Synagra zijn partners in een onderzoeksproject met naam “MYCOHUNT” gefinancierd door de Europese Commissie. Het onderzoeksproject is bedoeld om de competitiviteit van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO) te verbeteren. Het doel van het MYCOHUNT-project is het ontwikkelen van een betaalbare methode voor de detectie van het mycotoxine deoxynivalenol (DON) in tarwe. De te verwachten resultaten zijn tweeledig: het ontwikkelen van een nieuwe, representatieve monsternametechniek in combinatie met een biosensor voor de snelle DON-detectie.

Daar het basisprincipe van het project bestaat uit het ontwikkelen van een systeem dat beantwoordt aan de noden van KMO’s, zouden we het appreciëren indien u uw visie en ervaringen met DON-contaminatie en -detectie met ons zou willen delen. Wij zijn tevens geïnteresseerd in de huidige monsternamemethoden die door uw bedrijf worden aangewend en de gewenste ontwikkelingen in dit verband. Deze informatie zal ons in staat stellen om ons ontwerp beter te laten beantwoorden aan de reële noden.

Wij vragen u vriendelijk om even tijd te nemen voor het invullen van de enquête via volgende link: http://www.mycohunt.eu/survey.

Alvast dank voor de tijd die u hieraan wil besteden en uw medewerking aan het project.
Voor verdere informatie kan u steeds bij ons terecht, twijfel niet ons te contacteren.

E-mail: Project Coordinator: mycohunt@mfkk.hu
Tel: +36 1 787 4024 Fax: +36 1 787 4390
Adres: MYCOHUNT survey, Tétényi út 93, 1119 Budapest - Hungary

Uitkijkend naar uw reactie,
Vriendelijke groeten,
Dr. Mia Eeckhout
Project partner
mia.eeckhout@hogent.be