FEGRA: een nieuwe structuur!

De Federaties SYNAGRA en IMEXGRA, actief op nationaal en internationaal vlak in de graansector, en de Brusselse Handelsbeurscommissie hebben besloten om verder de krachten te bundelen binnen een overkoepelende vzw FEGRA. De verschillende vzw’s worden aldus afdelingen van FEGRA, waarbij gezamenlijk de strategieën en prioriteiten van FEGRA als overkoepelende beroepsfederatie worden vastgelegd.

Deze nieuwe sectororganisatie heeft als doel de Belgische graan- en grondstoffensector in zijn geheel te ondersteunen en telt meer dan 300 leden (graanhandel, maalderijen, zetmeelfabrikanten, mengvoederbedrijven, op- en overslagbedrijven, zaadfirma’s, distributeurs van gewasbeschermingsmiddelen, makelaars, …).

De structuur van de federatie FEGRA, de samenstelling van het Bestuursorgaan en de Algemene Vergadering, kan u via deze link nakijken.

Nieuwe Documenten

Hieronder vindt u enkele van onze meest recente publicaties op onze website. Deze lijst wordt frequent bijgewerkt, dus aarzel niet om deze regelmatig te bekijken.


Agenda

16 maart 2022 om 10u00

Bestuursorgaan FEGRA

24 maart 2022 om 18u00

FEGRA Diner in de Waerboom (Groot Bijgaarden)

25 mei om 10u00

Bestuursorgaan FEGRA

3 juni 2022

20e Gedelokaliseerde Beurs Brusselse Handelsbeurscommissie

Agenda bekijken

ACTUALITEITEN

13 september 2021

We hebben een kwantitatieve en kwalitatieve evaluatie opgemaakt van de Belgische oogst 2021 van strogranen (excl. maïs). Deze is gebaseerd op de voorlopige cijfers van de verzamelaanvragen van het Vlaams en Waals gewest en een uitgebreide enquête bij onze leden.

U kan het integrale rapport downloaden op onze website

10 september 2021

Naar aanleiding van de ongunstige weersomstandigheden werd besloten om wijzigingen aan te brengen aan de aftrek en het minimum bij bepaalde granen. 


...

(klik op de knop onderaan om verder te lezen)

FEGRA is lid van: