Gedelokaliseerde Beurs te Anderlecht op 01-10-21
Klik hier voor info en inschrijvingen

FEGRA : een nieuwe structuur !

De Federaties SYNAGRA en IMEXGRA, actief op nationaal en internationaal vlak in de graansector, en de Brusselse Handelsbeurscommissie hebben besloten om verder de krachten te bundelen binnen een overkoepelende vzw FEGRA. De verschillende vzw’s worden aldus afdelingen van FEGRA, waarbij gezamenlijk de strategieën en prioriteiten van FEGRA als overkoepelende beroepsfederatie worden vastgelegd.

Deze nieuwe sectororganisatie heeft als doel de Belgische graan- en grondstoffensector in zijn geheel te ondersteunen en telt meer dan 300 leden (graanhandel, maalderijen, zetmeelfabrikanten, mengvoederbedrijven, op- en overslagbedrijven, zaadfirma’s, distributeurs van gewasbeschermingsmiddelen, makelaars, …).

De structuur van de federatie FEGRA, de samenstelling van het Bestuursorgaan en de Algemene Vergadering, kan u via deze link nakijken.

Voor meer info over ons nieuw adres en bereikbaarheid, klik hier.

Nieuwe Documenten

Hieronder vindt u enkele van onze meest recente publicaties op onze website. Deze lijst wordt frequent bijgewerkt, dus aarzel niet om deze regelmatig te bekijken.


Agenda

8 september 2021 9uur

Formation Phytolicence: protection des céréales durant le stockage.

Klik hier voor info en inschrijvingen (Franstalige opleiding)

15 september 2021 om 10 uur

Bestuursorgaan Fegra om 10u

29 september 2021

Seminarie France Export Céréales. Online

Gratis inschrijven via deze link

1 oktober 2021 tussen 10 uur en 18 uur

19e Gedelokaliseerde Beurs van de Brusselse Handelsbeurscommissie
in Lotto Park Anderlecht.

Klik hier voor info en inschrijvingen.

Agenda bekijken

ACTUALITEITEN

18 juni 2021
Vorige week, op 11 juni 2021, organiseerden we onze Algemene Vergadering. Voor het eerst sinds de oprichting van FEGRA in 2018 vernieuwden we ook de samenstelling van de statutaire organen van onze organisatie. Op het Bestuursorgaan dat volgde op de Algemene Vergadering stelden we ook de voorzitter, ondervoorzitter en schatbewaarder aan. Een goeie gelegenheid voor een persbericht, vonden we. In het persbericht, dat u kan lezen op onze website, ontdekt u wat we in amper drie jaar verwezenlijkt hebben, en vooral, kijken we samen naar morgen. Boeiend leesvoer, al zeggen we het zelf!
08 juni 2021

De nieuwe “Groene Affiche” met de ontvangstvoorwaarden voor granen, oliehoudende- en eiwitrijke gewassen voor de oogst van 2021 werd gepubliceerd. Deze affiche is beschikbaar in een groot formaat en is ideaal om op te hangen in uw burelen.

Klik hier om de affiche te downloaden.

08 juni 2021

De nieuwe kwaliteitsovereenkomst voor granen 2021 werd gepubliceerd. In een kwaliteitsovereenkomst staan garanties vastgelegd tussen koper en verkoper over de kwaliteit van de producten.

Download de kwaliteitsovereenkomst hier.

FEGRA is lid van: