Tarieven voor sponsoring

Ter gelegenheid van onze 19de gedelokaliseerde beurs, georganiseerd op vrijdag 5 juni 2020 in Arena Brussels in Anderlecht, doen we graag opnieuw op U een beroep voor publiciteit in ons advertentieboekje en op de website van Fegra of via een stand. Het grote en gerenommeerde succes van deze Beurs, enig in de Belgische Agro toelevering sector, staaft het nut van een publicitaire actie en laat ons toe dit evenement aan democratische prijzen te laten doorgaan.

De logo’s van de adverteerders zullen zoals vroeger op de website verschijnen en zullen door alle bezoekers opgemerkt worden. Hoe vroeger uw publiciteit in ons bezit des te nadrukkelijker uw bedrijf in de picture zal staan. Uw logo zal ook geprojecteerd worden op een scherm tijdens het event.

Tarieven (excl. BTW)

· ½ pagina publiciteit:

350 €

· 1 pagina publiciteit:

500 €

· 1 stand van 6m²:

1.200 €

· publiciteitsmateriaal in Beurstas

400 €

· Banner aan de ingang

400 €


Interesse? U kan het formulier downloaden via deze link. Vul het formulier uiterlijk op 25-05-2020 in en stuur het ons per e-mail (event@fegra.be) terug met uw logo in .JPG-indeling.

Bij voorbaat danken we u voor uw waardevolle steun, die zal bijdragen tot het succes van de 19de Gedelokaliseerde beurs.

 Wij danken nogmaals onze sponsors van de afgelopen jaren.
  

handelsbeurs