Sponsoringtarieven

We hebben even de pauzeknop ingedrukt omwille van Corona, maar op vrijdag 1 oktober 2021 is het eindelijk zover ! Dan organiseren we onze 19de Gedelokaliseerde Beurs in het Lotto Park in Anderlecht. Velen lieten ons alvast weten dat ze er naar uitkijken om na deze lange tijd elkaar nog eens te ontmoeten. Voor dit evenement doen we graag opnieuw een beroep op u voor publiciteit in ons advertentieboekje, op de website van FEGRA of via een stand. 

Het grote en gerenommeerde succes van deze Beurs, enig in de Belgische Agro toeleveringssector, biedt unieke commerciële kansen voor adverteerders. En dankzij uw steun kunnen we dit evenement blijven aanbieden aan democratische prijzen. 

De logo’s van de adverteerders zullen zoals vroeger op de website verschijnen en zullen door alle bezoekers opgemerkt worden. Hoe vroeger uw publiciteit in ons bezit, des te nadrukkelijker uw bedrijf in de picture zal staan. Uw logo zal ook geprojecteerd worden op een scherm tijdens het event.

Tarieven (excl. BTW)

½ pagina publiciteit
1 pagina publiciteit
1 stand van 6m²
publiciteitsmateriaal in Beurstas
Banner aan de ingang

350 €
500 €
1.200 €
400 €
400 €


Interesse? Stuur ons dan het sponsorformulier uiterlijk tegen 25-06-2021 terug via eventfegrabe met uw logo in .JPG-indeling. We danken u bij voorbaat voor uw waardevolle steun, die zal bijdragen tot het succes van de 19de Gedelokaliseerde Beurs!

handelsbeurs