De Gedelokaliseerde Beurs: hét netwerkevent voor de granenbusiness

Twintig jaar geleden vond de eerste Gedelokaliseerde Beurs plaats. Intussen is dit evenement uitgegroeid tot de hoogmis voor de internationale agro-industriële graanbusiness. Het is het netwerkevent bij uitstek voor de professionals van onze sector.

We willen de uitmuntende reputatie van onze Gedelokaliseerde Beurs graag in ere houden. Daarom gaan we steeds voor unieke locaties. 

Dit jaar zal de Gedelokaliseerde Beurs plaatsvinden in Silt, het nieuwe casino van Middelkerke. Het Silt onderscheidt zich als een van de weinige monumenten die direct aan het Belgische strand liggen. Dankzij zijn vooruitstrevende architectuur biedt het een panoramisch uitzicht op de Noordzee vanuit elke hoek, waardoor het een ideale setting vormt voor zakelijke ontmoetingen en uitwisselingen tijdens de 22e Gedelokaliseerde beurs van FEGRA en de Brusselse Handelsbeurs, die plaatsvindt op 14 juni 2024.

De registraties zijn nu geopend!

De Gedelokaliseerde Beurs is de ideale gelegenheid om elkaar opnieuw “face to face” te ontmoeten, maar ook om ons professioneel netwerk uit te breiden, nieuwe handelscontacten te leggen en essentiële informatie te verzamelen.

 

Handelsbeurs