Vanaf 24-04-2019 inschrijven


De voorzitters en de Raad van Bestuur van Fegra en de Brusselse Handelsbeurs, nodigen u graag uit op de 18de Gedelokaliseerde Beurs zal dit jaar doorgaan op 7 juni 2019 vanaf 10uur, opnieuw in de Ghelamco Arena in Gent.

Wegens het grote succes in 2017 is het op vraag van veel deelnemers dat we, op basis van de uitstekende accommodatie en de uiterst verzorgde catering, opnieuw naar deze locatie trekken. Met meer dan 400 deelnemers is dit jaarlijks evenement de voornaamste niet te missen internationale ontmoetingsplaats voor professionelen van België en omringende landen uit de agro-industriële business.

Aarzel niet om vóór 31 mei 2019 te registreren via de link www.fegra.be/bhb2019, waar ook alle gegevens beschikbaar zijn betreffende locatie, programmatie en tarieven.

Uw inschrijving zal automatisch een factuur genereren. Na betaling zal u uw badge toegestuurd krijgen per mail, die geldig zal zijn als inkomstbewijs en waardoor u wachttijd aan de ingang zal vermijden.

We kijken ernaar uit U te mogen verwelkomen op de 18de Gedelokaliseerde Beurs in de Ghelamco Arena in Gent.

In naam van de Raad van Bestuur van de Brusselse Handelsbeurscommissie van en FEGRA.

 

Jean Maertens     &    Karel  Vandermeersch                                                                        Voorzitter                                                                                                       

Brusselse Handelsbeurscommissie       &     FEGRA

                                                                  

                                                                  

  
24/04/2019